- Elämyksiä elämään -

 

  

Selkeitä ja puhtaita makuja sesonkien parhaista antimista, paikallisia tuottajia, ripaus historiaa.

Tutustu syksyn ja talven menuvaihtoehtoihin, jotka ovat Mukkulan Kartanon keittiömestarin Miki Puikkosen laadukasta käsialaa.

Kartanon ravintola on avoinna tilauksesta – otathan yhteyttä.

 

Menut 
1.1.-30.4.2021

 

Menu Manor

Kampasimpukkaa chowder
Keittoa kampasimpukasta ja perunasta
- maa-artisokkalastuja ja tillinversoa
*
Fasaaniin rintaa ja prässättyä koipea
- kurpitsaa ja päärynäkastiketta
*
Puolukkaa ja valkosuklaata
- valkosuklaa pannacottaa, puolukkalientä ja kauraa


61,00 €

 


Menu Vellamo


Keltajuurta ja härkäpapua
- keltajuurikeittoa, härkäpaputartaria ja hapankermaa
*
Paistettua Vesijärven kuhaa
- Blue Congo perunaa ja sitruunavoikastiketta
*
Ohraa ja tyrniä
Ohrapuuroa, tyrnijäädykettä ja mallaskinuskia


59,00 €

 

Viinilista >>