- Elämyksiä elämään -

 

  

Selkeitä ja puhtaita makuja sesonkien parhaista antimista, paikallisia tuottajia, ripaus historiaa.

Tutustu kevään menuvaihtoehtoihin, jotka ovat Vanajanlinna Groupin keittiötoimenjohtaja Mika Jokelan laadukasta käsialaa.

Kartanon ravintola on avoinna tilauksesta –otathan yhteyttä.

 

Menut 
1.1.-30.4.2020

 

Menu Raakel


Fenkolikeittoa

- lohipastramia ja meritryffelimajoneesia

***
Ylikypsää häränniskaa

- paahdettua valkosipulikastiketta

- herkkusienipyrettä ja herkkusienipyörykkää
***
Suklaaganchea

- karamellimoussea ja aprikoosijäätelöä


57,00 €/hlö

 


Menu Vellamo


Peuratar-tar

- kuusenkerkkä-aiolia ja pikkelöityjä kasviksia
***
Loimutettua siikaa

- suolaheinäkastiketta

- marinoitua herkkusieni-kesäkurpitsasalaattia
***
Tyrnipannacottaa

- kanelijäätelöä ja suklaatouillea


57,00 €/hlö