Selkeitä ja puhtaita makuja sesonkien parhaista antimista, paikallisia tuottajia, ripaus historiaa.
Tutustu syksyn ja talven menuvaihtoehtoihin, jotka ovat Mukkulan Kartanon keittiömestarin Miki Puikkosen laadukasta käsialaa.
Kartanon ravintola on avoinna tilauksesta – otathan yhteyttä.
Menu Manor
Kampasimpukkaa chowder
Keittoa kampasimpukasta ja perunasta
- maa-artisokkalastuja ja tillinversoa
*
Fasaaniin rintaa ja prässättyä koipea
- kurpitsaa ja päärynäkastiketta
*
Puolukkaa ja valkosuklaata
- valkosuklaa pannacottaa, puolukkalientä ja kauraa
61,00 €
Menu Vellamo
Keltajuurta ja härkäpapua
- keltajuurikeittoa, härkäpaputartaria ja hapankermaa
*
Paistettua Vesijärven kuhaa
- Blue Congo perunaa ja sitruunavoikastiketta
*
Ohraa ja tyrniä
Ohrapuuroa, tyrnijäädykettä ja mallaskinuskia
59,00 €