Alkuruoat: valitse 4 kylmää alkuruokaa vaihtoehdoista
Lämminsavustettua lohta, pikkelöityä kukkakaalia ja ruohosipuliöljyä
Jääkellarin siikaa ja sinappikastiketta
Kylmäsavulohiterriiniä ja merileväsalaattia
Cevicheä siiasta, paahdettua bataattia ja korianteria Ahvengalettea ja fenkoliappelsiinisalaattia
Katkarapu Skagen ja saaristolaisleipää
Katkarapucocktail ja rapumoussea
Parmankinkkua ja Galiamelonia
Ilmakuivattua kinkkua ja kauden melonia
Glaceerattua ankanrintaa ja Waldorfin salaattia
Possun poskea ja chimichurri-kastiketta
Grillattuja kasviksia ”Antipasti” -munakoisoa, paprikaa, kesäkurpitsaa ja latva-artisokkaa
Salaatit: valitse 2 salaattia vaihtoehdoista
Caesar-salaattia katkaravuista, kanasta tai kylmäsavustetusta lohesta
Marinoitua salaattia sesongin sienistä
Salaattia vihreistä pavuista ja pikkelöidyistä kasviksista
Caprese-salaattia
Nicoisen salaattia
Valikoima vihreitä salaatteja ja sitrusvinegrettiä
COBB-salaattia
Savulammassalaattia ja jogurttikastiketta
Salaattia avokadosta, pastasta ja värikkäistä tomaateista
Pääruokavaihtoehdot: valitse 1 tai 2 vaihtoehtoa
Paistettua kuhaa ja ruskeavoi-tilliöljykastiketta
Loimutettua nieriää ja fenkolikastiketta
Grillattua makrillia ja salviavoivaahtokastiketta
Maissikananrintaa ja kirsikkatomaattikastiketta
Paahdettua ankanrintafileetä ja viikunalla maustettua sherrykastiketta
Naudan ylikypsää poskea ja Bordelaise-kastiketta
Karitsan kevyesti savustettua paahtopaistia ja paahdettua valkosipulitimjamikastiketta
Kokonaisena paistettua härän sisäfileetä ja sitruunaruoholla maustettua punaviinikastiketta
Side orders -lisäkkeet: valitse 2 vaihtoehtoa
Punajuurigratiinia Peltolan Blue -juustolla maustettuna
Kantarellirisottoa
Timjamipaahdettua perunaa
Paahdettua perunaa piparjuurella maustettuna
Kartanon sesongin kasviksia
Kurpitsaa ja cous cousia
Belugalinssipaistosta
(Keitinperunat alkuruokien kanssa ja leipävalikoima sisältyvät hintaan.)
Hinta:
Yhdellä pääruoalla 49,00 € / hlö
Kahdella pääruoalla 53,00 € / hlö
Aluksi buffet-pöydässä tarjolla vain kylmät alkuruoat.
Lämmin ruoka asetetaan tarjolle buffettiin pienen tauon jälkeen
Tarkempia tietoja ruokien allergeeneista saatte tarvittaessa tarjoilijaltanne.