- Elämyksiä elämään -

 

Kartanon uusi elämä - Tervetuloa Mukkulaan!

 

Vanajanlinna Groupin osakas Pekka Vihman ja hallituksen puheenjohtaja Mika Walkamon puheenvuoro:

Vuonna 2010 Vanajanlinna Group päätti lähteä kartoittamaan mahdollisuutta Mukkulan Kartanon uudelleen avaamiselle maineensa veroisena, mutta nykyaikaisena kartanohotellina. Päätökseen vaikutti vahvasti se, että Vanajanlinna Groupia pyydettiin Lahden suunnalle. Kaksi vuotta kestänyt remontti valmistui joulukuussa 2014. Mukkulan Kartano on Vanajanlinna Groupille tervetullut kohde. Mukkulan Kartanossa Vanajanlinna Groupin henki tulee ennen kaikkea näkymään premium-tason palveluna, jonka punainen lanka on korkeatasoinen asiakaspalvelu korkeatasoisessa kohteessa.

”Mukkulan Kartanon projektissa on ollut alusta pitäen kiintoisa kaiku, sillä meillä on osaamista ja kokemusta vanhojen historiallisten kohteiden käytöstä matkailutarkoituksiin” yhtiön osakas Pekka Vihma kertoo. Näistä tunnetuin on Vanajanlinna Groupin lippulaiva Hotelli Vanajanlinna Hämeenlinnassa.

Vanajanlinna Groupin hallituksen puheenjohtaja Mika Walkamo jatkaa: ”Tammikuussa 2015 Mukkulan Kartanossa vietettiin kartanon uuden elämän avajaisia kun uniikki, vanhaa kunnioittaen nykypäivään tyylitelty Mukkulan Kartano avasi ovensa. Yhteistyökumppanit ovat tarkoin valittuja ja olemme halunneet käyttää paikallisia toimijoita mahdollisimman pitkälle. Esimerkiksi Kartanon interiöörin suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa lahtelainen Isku.”

Vanajanlinna Group
Yksityinen hotelli-ravintolayhtiö

Vanajanlinna Group:iin kuuluu Hotelli Vanajanlinna, Linna Golf Hämeenlinnassa, Metsänvartijan Tila Janakkalassa, Levi Spirit -luksushuvilat Levillä
 ja Mukkulan Kartano Lahdessa.

www.vanajanlinnagroup.fi